Bimectin Orale Pasta Paard 18,7mg/g Tube 1x6,42g

Op voorschrift
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bimectin pasta voor paarden is een kant en klare doseerspuit met 18,7 mg/g ivermectine, met appelaroma. Voor gebruik bij een breed spectrum aan antiparasitaire behandelingen voor paarden, pony's, merries en veulens. Bimecin pasta voor paarden is uiterst effectief tegen volwassen larvale stadia van de meeste belangrijke endoparasieten, met inbegrip van kleine strongyliden, arteriële stadia van grote strongyliden, longwormen en paardenhorzels met een éénmalige toediening. Bimectin pasta voor paarden is effectief tegen benzimidazole-resistente stammen van kleine strongyliden.

Details
CNK4274205
FabrikantenKela Veterinaria