Junior Star Zilver Injectiepen

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

JuniorSTAR® is een herbruikbare insulinepen, die instelbaar is per halve eenheid.

Gebruik

Bescherm je JuniorSTAR® pen tegen hitte, direct zonlicht, kou, stof en vuil.Wees voorzichtig bij het gebruik van je JuniorSTAR® pen — vermijd situaties waarin hij beschadigd kan raken. Als je denkt dat de JuniorSTAR® pen beschadigd is, neem je contact op met je zorgverlener of bel Sanofi. Het is niet veilig om een beschadigde JuniorSTAR® te gebruiken. Voor een noodgeval kan je de insuline uit de patroon optrekken met een U-100 insulinespuit. De buitenkant van de JuniorSTAR® pen kan je schoonmaken met een vochtige doek (enkel water). Zet de JuniorSTAR® pen niet in de week, was hem niet en zorg dat er geen vloeistoffen aan komen. Dit kan de pen beschadigen. De JuniorSTAR® pen kan tot 2 jaar lang worden gebruikt. Nadat je de JuniorSTAR® pen 2 jaar hebt gebruikt, doe je hem veilig weg zoals je zorgverlener je heeft getoond. Neem contact op met je zorgverlener voor een nieuwe JuniorSTAR® pen. Noteer de datum waarop je de JuniorSTAR® pen voor het eerst gebruikt.

Details
CNK2967073
FabrikantenSanofi