Incara Oplossing Gewrichten Eco-navulling Fl 250ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Door een gebrek aan lichaamsbeweging of door de leeftijd worden gewrichten minder soepel en wordt bewegen moeilijker.

Voor deze OPLOSSING combineerden onze apothekers kurkuma, dat rijk is aan curcumine, met duivelsklauw, dat de gewrichten gezond houdt en de beweeglijkheid in de hand werkt.

De formule bevat veel voedingsstoffen, glucosamine, vitamines B6, B9 en B12, alsook veel calcium, een mineraal dat de botten sterk houdt.

Onze unieke en gepatenteerde vloeibare formule wordt 4 keer beter opgenomen dan een vast voedingssupplement.* Al onze formules zijn getest in het laboratorium en op een panel van 120 vrijwilligers.

Gebruik

Verwijder bij het eerste gebruik het dopje van de fles en plaats de fles omgekeerd in de voet. Schuif het glas onder de flacon. Vervolgens elke ochtend voor het tandenpoetsen: knijp in de flacon en vul het glas tot aan het streepje (8 ml). Neem de oplossing voor GEWRICHTEN gedurende 30 dagen om ten volle van de weldaden te genieten.

Na afloop van het gebruik van het product hou je de sokkel en het glas gewoon bij, en plaats je een nieuwe flacon.

Samenstelling

INGREDIËNTENLIJST: water; verdikkingsmiddelen: glycerine en xanthaangom; extract van Kurkumawortel (Curcuma longa);maïszetmeel; extract van secundaire knol van Harpagophytum (Harpagophytum procumbens); calciumchloride; citroensap (Citrus limon); kleurstof: koperchlorofylcomplex; suiker; smaakversterker: mononatriumglutamaat; natuurlijke smaakstoffen; glucosamine; conserveermiddelen: citroenzuur, natriumbenzoaat en kaliumsorbaat; pyridoxine-waterstofchloride; aroma; foliumzuur; cyanocobalamine.

ACTIFS

ACTIEVE BESTANDDELEN

POUR 1 DOSE (8 ml)

VOOR 1 DOSIS (8ml)

% VNR*

% VWR*

Extrait de Curcuma / Kurkuma-extract

dont Curcumine / inhoud Curcumine

1200 mg
0,6 mg

Extrait d'Harpagophytum / Harpagophytumextract

Equivalent plante sèche / Equivalent droge plant

500 mg
1000 mg
Glucosamine /Glucosamine 25 mg
Calcium / Calcium 120 mg 15%
Vitamine B6 / Vitamine B6 0,7 mg 50%
Vitamine B9 / Vitamine B9 100 µg 50%
Vitamine B12 / Vitamine B12 1,3 µg 52%
Indicatie

Houdt de gewrichten gezond en werkt de beweeglijkheid in de hand.

Contra indicatie

Het is aanbevolen dat zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven vóór gebruik een arts raadplegen. Niet gebruiken in geval van maagzweren, zweren van de twaalfvingerige darm of galstenen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u gelijktijdig anticoagulantia gebruikt.

Gegevens
CNK4364436
MerkenIncara Solutions