Over ons


We zijn er om je te ondersteunen en  
adviseren. Persoonlijk, van mens tot mens. We nemen je gezondheid ter harte en streven altijd naar de beste en voordeligste oplossing. Ook bij vragen rond je verzorging of hygiëne.

We helpen je graag. We leren je omgaan met nieuwe toestellen zoals een puffer, bloeddrukmeter, insulinepen, of bloedsuikermeter. Nood aan compressiekousen? We meten je maat zodat ze zeker goed zitten.

Ons team is de draaischijf van je apotheek. Stuk voor stuk dynamische professionals met een eigen identiteit. Ze halen het beste uit zichzelf om je bij te staan. Regelmatig scholen ze zich ook bij. De wetenschap staat toch nooit stil?

Jij staat centraal. We streven ernaar dat je met een goed gevoel naar huis gaat. Daarom maken we als het kan ook tijd voor een babbeltje. Soms met een vleugje humor. Dat kleurt je dag én de onze.

Apotheek zijn zit in onze genen. Al drie generaties lang. Als moeder en dochter staan we samen aan het roer. Een echt familiebedrijf dus. 

Ons eigen huislabel

Vanaf januari 2023 kan je zelfs een heel assortiment producten van ons eigen huismerk shoppen. Zowel bij de apotheek als online. 

Onze preparaten

Als wetenschappers steken wij graag onze handen uit de mouwen. We wegen, meten en mengen de ingrediënten die je dokter voorschreef tot magistrale bereidingen. 

Daarnaast maken we ook zelf siroop, zalf, gel, lotion, shampoo, neusspoeling, mondspoelmiddel en andere producten.