Puressentiel Eo Rozemarijn Verbena Bio Ess Olie5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Neem maximum 3 keer per dag 2 druppels (of 0,2 ml) op een neutrale tablet van Puressentiel (of gemengd met een koffielepel honing, olijfolie of op een kwartje suikerklont).Equivalent: 1 ml -> 30 druppels. Gebruiksvoorzorgen: De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Vervangt nooit een gevariëerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Niet puur gebruiken zonder drager, noch mengen met water. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 15 jaar, bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen en bij personen die allergisch zijn voor essentiële oliën. Raadpleeg voor personen onder medische behandeling en voor kinderen ouder dan 15 jaar een gezondheidsspecialist. Donker, koel en droog bewaren.

Samenstelling

Ingrediënten: Rosmarinus officinalis verbenoniferum*CHEMOTYPE: VERBENONE, ALFA-PINEEN, KAMFER, BORNYLACETAAT FAMILIE: LAMIACEAE PRODUCEREND ORGAAN: BOVENGRONDSE BLOEMDELEN *Uit de biologische landbouw

Indicatie

Essentiële Olie EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefineerd) - Voedingssupplement

Details
CNK3373370
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte30 mm
Lengte79 mm
Diepte30 mm