Puressentiel Verstuiver Ultrasoon Spoutnik

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De ultrasone verspreider en luchtbevochtiger Spoutnik Puressentiel® is voorzien van een ultrasoon verspreidingssysteem dat een lichte waternevel afgeeft, die al dan niet met essentiële oliën kan worden aangevuld. Design, modern en uitgepuurd bestaat deze voornamelijk uit eco-materialen: bamboevezel, mais en beukenhout.

Verspreider van essentiële oliën: Enkele druppels essentiële oliën toevoegen aan het reservoir voor een aromatische verneveling met uiteenlopende weldaden, naargelang van de gekozen essentiële olie of oliën.

Luchtbevochtiger: Het systeem wordt gebruikt met water, al dan niet aangevuld met essentiële oliën, bevochtigt de omgevingslucht op een aangename manier en is ideaal voor het comfort van de luchtwegen.

We adviseren u om alleen gebruiksklare verspreidingsmengsels van Puressentiel® te vernevelen met 100% zuivere en natuurlijke, botanisch en biochemisch gedefinieerde essentiële oliën van het gamma Puressentiel®.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: zie bijsluiter binnenin.

Gegevens
CNK4183471
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel