Welkom bij Apotheek St.-Job

In 1959 werd de apotheek gesticht en is sindsdien gegroeid tot een zeldzaam familiebedrijf waar u voor meer terecht kan dan enkel geneesmiddelen. Ondertussen zorgt reeds de derde generatie voor de patiënten in St.-Job. Moeder, dochter en onze collega's staan altijd klaar voor u.

Naast bloeddrukmeters, steunkousen, rolstoelen en voedingssupplementen kan je bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten waaronder Caudalie, Vichy, Uriage, Apivita, Eucerin, La Roche-Posay, Louis Widmer, Dermalex, A-derma, Mustela, Suavinex en zoveel meer.

Leer ons beter kennen

We zijn er voor je!

24/7 automaat

Bestellingen en producten reserveren

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze facebook pagina of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product reserveren dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen, zodat je ook hiermee je steentje kunt bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.

Korting via je spaartegoed

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je 5% korting op een spaarrekening

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Heb je een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. 

Voorschrift online opladen

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Openingsuren

maandag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

dinsdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

woensdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

donderdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

vrijdag

09:00 - 12:30

14:00 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:00

zondag

gesloten