Lepivits Circu Plus Caps 60 Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zware benen? Circu Plus is een complex op basis van natuurlijke plantenextract- en waaronder een extract van hulst getitreerd in saponinen, een extract van paardekastanje getitreerd in aescine, gecombineerd met een zaadextract getitreerd in oligomere proanthocyanidinen (OPC) en een extract van blauwe bosbes getitreerd in anthocyaninen. De toevoeging van bromelaïne, quercetine, vitaminen en miner- alen versterkt de werking van Circu Plus.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Kleine hulst en paardekastanje ondersteunen de veneuze circulatie. Vitamine C zorgt voor de normale werking van de bloedvaten;

- Kleine hulst en paardekastanje dragen bij tot het gevoel van lichte benen;

- Zink en selenium zorgen voor een goede werking van het immuunsysteem;

- Vitamine C en E en selenium helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Rijk aan plantenextracten getitreerd met actieve ingrediënten;

- Combineert vitaminen en mineralen;

- Bevat bromelaïne en quercetine;

- Natuurlijke doseringsvorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

2 capsules per dag met een glas water tijdens de maaltijd.

Samenstelling
INGREDIËNTEN

capsuleschaal: pullulan, droog extract van hulst (Ruscus aculeatus - wortel), bromelaïne, quercetine, vitamine C (L-ascorbinezuur), droog extract van druivenpitten (Vitis vinifera), droog extract van bosbessen (Vaccinium myrtillus - fruit), droog extract van paardenkastanje (Aesculus hippocastanum - zaad), zinkcitraat, L-selenomethionine, vitamine E (D-alfa-tocoferolzuursuccinaat).

VOEDINGSWAARDEINFORMATIE

2 CAPSULES

RI%*

Kleine hulst inclusief saponinen

200mg - 20mg

-

Druivenpitextract

waarvan OPC **

100mg

95mg

-

Bosbessenextract inclusief anthocyanen

100mg - 25mg

-

Paardenkastanje-extract

100mg

-

waarvan aescins

20mg

-

Bromelaïne 2500 / g

200mg

-

Quercetine

190mg

-

Vitamine C 180mg 225
Vitamine E 30mg 250
Selenium 104μg 189
Zink 20mg 200

* Referentiebijdragen

** Oligomeren Procyanidins

Indicatie

AANBEVELINGEN

Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Product alleen voor volwassenen. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 18 jaar. Niet gebruiken in geval van een maag- of duodenale zweer of galstenen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u anticoagulantia gebruikt. Raadpleeg een arts als u een lever- of galblaasaandoening heeft of als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt.

Gegevens
CNK4368270
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking60